Seilbåtutstillingen

Om utstillingen

Seilbåtutstillingen er Norges største og mest komplette Seilbåtutstilling på nettet, med over 2200 seilbåter, som enten selges i dag eller har blitt solgt i Norge.

VISNING AV BÅTENE

Seilbåtene vises etter følgende prinsipp:

1) Først ligger de aktive seilbåtutstillere, med utfyllende informasjon, bilder, kart til forhandler, med mer.  Båtene vises alfabetisk, fra A til Å.

2) Etter aktive seilbåtutstillere, vises øvrige seilbåter som er til salgs i Norge i dag og seilbåter som tidligere har blitt solgt i Norge. Båtene vises alfabetisk fra A til Å.

Bruk søkefeltet; du kan raskt finne båten du leter etter ved å bruke søkefeltet.

 

SAMMENLIGNE BÅTER

Du kan sammenligne så mange båter du ønsker. Kryss av i stjernen nede til høyre for bildet av båten etterhvert som du finner interessante båter på brygga. Klikk deretter på Sammenligne i søkefeltet.

 

PRISER

Alle spesifikasjoner og priser er innhentet fra produsent eller norsk importør. Det varierer hva som inngår i standard båtpris. Prisene er oppgitt i norske kroner inklusive merverdiavgift.

Priser oppgitt i annen valuta fra produsent/importør er omregnet fra disse kursene:  1 Euro = NOK 8,40, 100 SEK = NOK 84, 100 DKK = NOK 112, 1 USD = NOK 5,80, 1 GBP = NOK 9,40.